Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powiedzcie mi, co to kurde jest ?!

szym123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mogę -_- Famas Gold to retail na 10 LAT!!! 10 x 365 dni = 3650 DNI Adrenaline mógł rowniez na tyle kupić, smoke'a dostał do retaila i medic_kit2. Przestańcie spammować forum tylko poczytajcie więcej, poza tym koduj linki.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@up i top

do każdego famasa gold kupionego na 10 lat dostaje się w rekompensacie adrenaline i zwykłego smoke'a za med kit 2 i smoka 8 slot

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

ja też właśnie na niego paczyłem i mnie zastanawiał ;x

a co do skryptów to może kupił jak jeszcze były, ale ma układy z adminami i go nie zbanowali :D

graphic.png

Opublikowano

omg wejdźcie na strone warrocka mozna kupic famasa gold na 10lat...

• Branch: Assault
  • Edition: GOLD
  • Slot: 3rd/5th
  • Ammo: 25 rounds x 5 clips
  • Duration: 10 + Years!!!

INCLUDES 10 + YEARS OF THE FOLLOWING:

• Adrenaline PX
  • Smoke Grenade

INCLUDES 30 DAYS OF THE FOLLOWING:

• EXP 30% Up
  • K1 Gold Edition
  • MP5K Gold Edition

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Pokazuje.. Nie pokazuje.. Ludzie, ogarnijcie się. Ten retail jest na 10lat, więc jest on na jakiś czas, co nie? Więc chyba logiczne że pokazuje..

A co do Gold famasa, to do niego dodają Adrenaline i Smoke'a na 10 lat.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

wiec skoro jest na czas określony to nie retail

a po drugie wtedy widac go na wr stats

Omg Są 2 retaile na Famasa

zwykły <na zawsze>

gold <na 10lat>

@TOP

Podsumowując co powiedział hackmaster i co powiedziałem ja:

Nie ma działających skryptów! Jest GOLD famas, który jest retailem i jest na 10 lat!!! Czasem się wyswietla na warrock-stats czasem nie. adrenaline i smoke'a dostajesz w pakiecie z retailem !

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

To nie są żadne skrypty. Można kupić za 3200G1 retaila na famasa gold (10lat to praktycznie retail), dodatkowo dostaje sie smoke na 10lat i adrenaline.

Ja tez na poczatku nie wiedzialem o co chodzi. Jak kupilem to sie dowiedzialem. Sprawdz sobie ile osob to ma...

http://warrock-stats.com/index.php?site=items&id=104

Ja tez mam :-)

http://warrock-stats.com/index.php?site=stats&nickname=flammablee

Ps: Wiem chwale sie :D

Opublikowano

@UP kupił ten "retail" famas i ma go na 7291 Days to co on jeszcze go dokupił ? o.O

i nie ma smoka :D

i jeszcze mam pytanie...jak kupić 5slot na więcej niż 30dni ? : > (mam silver jeszcze na 23dni i potem chcialem kupic 5th

i co do tematu... może ludzią są tak chorzy że kupił go z G1 na 10lat ? :D

graphic.png

Opublikowano

to jest retail na famasa w wersji gold na 3/5 slot ;] jakbyście czasem zaglądali na oficjalne forum gamersfirst to byście wiedzieli a nie pieprzyli głupoty że ma scrypty... Dodam jeszcze do tego że o ile WR będzie istniał 10lat to po tym jak osobie która ma tego retaila skończy się on, wysyła po prostu ticketa lub pw do admina na forum i dostaje przedłużenie tej broni... Tak napisał bynajmniej jeden z Adminów na forum.gamersfirst.com ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...